Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K70a54r70e45l 92R51a66d60a

4. 9. 2013 11:27

Že jste to v diskusi schytal, z toho si nic nedělejte. Zámečtí lokajové byli ještě horší sorta, než samo panstvo. Na špinavou práci si je panstvo drželo, aby se samo mohlo tvářit ušlechtile. Jen mě udivuje, že se do funkce panských lokajů mnozí cpou, aniž by je panstvo platilo, ale  třeba je platí.

0 0
možnosti
Foto

Článek perfektní

KARMAR^R^R^!!!!!!

1 0
možnosti
Foto

Někteří si myslí, že se stanou honosnější, když budou lézt do šlechtické p...

1 0
možnosti

A - Pomluva je něco nepravdivého. Prezident chlastá skutečně a přiznává to. Není relevantní, jestli někdo další chlastá také, protože bychom měli mít vyšší nároky na chování prezidenta než na ostatní lidi.

B - Pokud uznáváte, že rád a často pije alkohol, pak se nejedná o pomluvu, která je podmíněna nepravdivostí údajů.

C - Kritika chování politika je podmínkou demokracie jako součást práva na politický názor.

D - Nechápu, proč neustále proti sobě stavíte KS a MZ. Zeman je prezident a na jeho chování záleží daleko víc než na chování bývalého ministra zahraničí. Srovnáváte nesrovnatelné.

E - Asi největší blbost, co píšete. Když odhlédnu od toho, že zákon si hloupě plete tituly a hodnosti (kníže je hodnost, titulem je "jeho jasnost"), tak si musíte uvědomit, že není zakázáno oslovovat kohokoli slovem "kníže", zároveň je potřeba si uvědomit, že KS ve Švýcarsku, kde je doma, knížetem je, což znamená, že bychom v důsledku nemohli označovat hodností ani třeba britskou královskou rodinu.

F - Na formě by mělo záležet vám, je to známka vzdělání, já to nepovažuji za tak podstatné, pokud jsou prezentované myšlenky nějak hodnotné.

4 3
možnosti

Máte jistě pravdu,ale již se "těšte",jakými slovy Vás zahrnou příznivci Karla a tzv. "demokraté".

3 1
možnosti
Foto

Já jsem autora zahrnul karmou. K.S. se totiž drží sedláckého a nikoli šlechtického: "Drzé čelo lepší než poplužní dvůr"-

3 1
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1565x
Důchodce, snažící se udělat pro rodinu sc je v jeho silách a možnostech,ale zabývající se také stavem společnosti se snahou podpořit síly o zkvalitnění života občanů v ČR.

Seznam rubrik