Diskuse

Aby bylo jasno,

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Němci to začali, povraždili a umučili nejlepší Čechy, pak doplatili na lůzu, kterou tu vychovali a která chtěla zahladit stopy, kvůli nim jsme byli do roku 1989 totalita, ale my se máme omlouvat? Kárl nás chce okrást o Hlubokou a církev a Sudeťáky si bere na pomocRvRvRv!!!!!!

0 0
možnosti

Autore, nebýt Chamberlainových generálů dopadlo to daleko hůř. Ale o tom, že pokazil co se dalo, že to byl zoufalec s aurou už se tady mluvilo. Ale Anglie potřebuje mít hrdiny, nehledě na to, že podepsal pakt se Stalinem i Hitlerem. Kdo z novinářů v Británii si dovolí dnes napsat, že královská rodina nechala popravit Dianu? Na to mají angličani hezký souoslový " Fuckin¨ politics". Tak mi někdo řekněte kde je pravda.

0 0
možnosti
Foto

Příkoří nebylo údajné, opravdu, především v prvních měsících docházelo k tzv. divokému odsunu a k pogromům na německém civilním obyvatelstvu.

3 1
možnosti
Foto

Nevím koho chcete přesvědčit. Ať bych se ani já neomlouval přesto někdo může mít i jiný názor a může se omluvit. Zatím se mě nestalo abych s nějakým politikem bez výhrad souhlasil. Jinak jen tak pro správnost přidávám omluvu pana Havla, kdy v nějakém projevu řekl, že se můžeme omluvit za provededení poválečného odsunu. Druhý den to bylo ve všech novinách prezentováno jako "Havel se omluvil Němcům".

3 0
možnosti

Takhle hanit naše vlastence, to snad nemyslíte vážně, vždyť oni vždy mysleli jen na naše dobro. To si v diskuzi od pravdoláskařů schytáte, Jinak karma a souhlasR^

3 4
možnosti
Foto

J19a10k61u85b 65R90o94t21h

28. 8. 2013 18:44

Souhlasíte se lží?

3 4
možnosti
Foto

J16a54k68u89b 59R14o17t39h

28. 8. 2013 18:14

Aby bylo jasno - žádný prof. Glos na Yale neexistuje. Jediný zdroj tohoto textu je ten vámi uvedený. Všechny ostatní citují tento. Tolik k tomu, jak nácíčkové argumentují.;-D:-P

3 2
možnosti

J30a39r33a 84R59a64n85k

28. 8. 2013 19:01

Jakube, on existuje, dala jsem si praci s hledanim, ovsem na mezinarodnim poli neni znamy, na cs. netu je az podezrele casto;-), proste se to nekomu hodi! Ve Statech asi nic moc:-)

THE INTERNATIONAL BOOKSHELF MARIE-LOUISE ... - HeinOnline

heinonlinebackup.com/hol-cgi-bin/get_pdf.cgi?handle=hein.journals/...

2 Jan 1988 ... of documents and related source materials are in existence and ... current activity

is of a great advantage to her efforts in this field. She ... George E. Glos ..... Yale

Law School Library .... person intending to be concerned with joint ventures in the Soviet Union. .... J.S.D. in 1982. ...... of "travaux pr~paratoires".

1 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1565x
Důchodce, snažící se udělat pro rodinu sc je v jeho silách a možnostech,ale zabývající se také stavem společnosti se snahou podpořit síly o zkvalitnění života občanů v ČR.

Seznam rubrik