Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Před několika dny tady zavládlo nadšení, že krize je pryč - a šlo vlastně o mezičtvrtletní snížení propadu (!!), žádný růst. Samozřejmě už se na to zapomnělo. A tak nějak je to s tím Kalouskovým zázrakem - možná že ho František bude blahořečit. Ale vážně - kníže se zaskvěl bonmotem (proti tomu Miloš 2.liga), že si geniální Kalousek našetřil a teď když to chtěl rozjet tak vláda padla. Nebýt politiky tak se jeden nezasměje.

1 0
možnosti

Podle mých výpočtů klesl můj reálný příjem za 2 roky o 15% - stagnace důchodu, zavedení 15% daně na jakýkoliv přivýdělek, značný růst cen u zboží a služeb, které konzumuji - potraviny, bydlení, žádné dovolené na Tahiti, či levnější Ferrari.  To se to pak Kalouskovi šetří.... Ale vážně, problém je v tom, že Kalousek není jediný ale významný architekt soudobého českého kapitalismu. Za celé období jsem neslyšel žádné úvahy - natož činy - co udělat s ekonomikou kromě škrtů, jak zvýšit její efektivnost, zda je možné se vymanit z pozice nízkonákladové a nízkopříjmové montovny, kde smetanu lízají za hranicemi. Možná, že už to nejde nebo je to běh na hodně dlouhou trať, ale jenom škrtat a prásknout Vondru za Promopro či navrhnout zrušení vlečkového úřadu je žalostně málo.

1 0
možnosti

Přečtěte si pane autore ten výrok M. Kalouska, který jste opsal, ještě jednou. On tam říká, že na západ od nás se označují pod pojmem pravicová - extrémní. Máte-li pocit, že ODS působí na západ od nás, měl byste se lépe orientovat. Dál jsem nedočetl.

2 1
možnosti
Foto

M89i33l20a65n 56K80a24s81l

1. 9. 2013 20:03

no to je zase výblitek Rv

4 1
možnosti

ano ,autor se vyjadřuje k něčemu,čemuž za mák nerozumí..:-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1565x
Důchodce, snažící se udělat pro rodinu sc je v jeho silách a možnostech,ale zabývající se také stavem společnosti se snahou podpořit síly o zkvalitnění života občanů v ČR.

Seznam rubrik