Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Zeman je alkoholik a sám to přiznává, tak nevím, kde vidíte problém. :-(

6 1
možnosti
PT

P70e95t34r 74T97o86m92e72k

25. 8. 2013 23:43

Vždyť jeho ministr zdravotnictví říkal,že jenom 6 skleniček vína a tři panáci. A že to je každý den..., každej máme něco.

1 0
možnosti
Foto

Je skutečně ubohé a pod lidskou důstojnost sdělovat cizím (rakouským, resp. sudeto-německým ) novinářům o prezidentovi upachtěné a nemorální úvahy, které jsou evidentně na hranici slušnosti, korektnosti, cti a morálky.:-)

Jeho lehká viróza u klenotů pobavila v podstatě všechny cizí zpravodajské agentůry. Tak pan kníže neřekl vlastně nic nového.

7 9
možnosti
DD

To plus máte, pane Baranko, za tu první větu. Mínus z tu druhou se, žel, dát nedá;-):-)

1 0
možnosti
Foto

Přesně - sudeťák pomlouvá ČR kde může a jak může (Beneš válečný zločinec...)

KARMA!!

3 15
možnosti

Překrucování Vám jde dobře. ;-€

3 1
možnosti
SN

:-)   AUtore, diskutéři Vám moc nefandí ! Ale máte pravdu. Ve Slezsku se praví....lepší opilec, než nedbalec ! Co s presidentem, který když sedne, tak usíná, jako kůň u hospody! (Když ještě formani vozili uhlí!)  R^R^R^  Ta zlost a nenávist od nezvoleného přímo čiší! Moc špatná lidská vlastnost, nedejbože u státníka, za jakého se KS považuje! R^

4 6
možnosti
MS

A ve kterém Slezsku se to praví? Že jsem to ještě neslyšel. :-P

1 0
možnosti
JV

J79i93ř28í 93V60o60l73e65k

25. 8. 2013 23:16

takový práce, a taková blbost

9 2
možnosti
Foto

M73i33l81a37n 39K34a75s52l

25. 8. 2013 23:06

Kromě toho, že neumíte česky (podle těch hrubek), jste nafoukanec, když toho, kdo získal 45% hlasů voličů, což je pořádný dav, považujete za lidmi odepsaného. A po Zemanových excesech má těch příznivců ještě víc, bůhví, jak by volby dopadly teď. Tak se ve své viditelné nenávisti kroťte a radši se doučujte rodný jazyk.

15 5
možnosti
DD

No, dnes by volby (ty prezidentské) dopadly tak, že pan Zeman by vyhrál s ještě daleko více hlasy. Protože to, co předvádí jeho protikandidát, je něco hodně odporného.

4 9
možnosti
RH

Císař je nahý, ale běda tomu, kdo to řekne nahlas. :-( Mimochodem bych byl rád, kdyby mi autor vysvětlil, jaký zákon poruším, když někoho nazvu knížetem.

8 2
možnosti

1) Jeho Jasnost Karel prostě knížetem ze Schwarzenbergu je, to žádným zákonem nezměníte. 

2) o příchylnosti M.Z. k alkoholu a jeho "povolnosti" po pár panácích mluví až příliš mnoho lidí z jeho okolí, než aby se dalo tvrdit, že je to výmysl. U hlavy státu je to vada dost podstatná a není důvod oní nemluvit.

11 3
možnosti
DD

Tak to jste teda tomu dal - ten podlý, nevychovaný hulvát a Vy mu říkáte "jeho jasnost"!;-D

Pan prezident je výborný politik, který má konzistentní názor a vše, co kdy řekl, splnil. Na rozdíl od korupčníka, podvodníka a člověka neschopného držet slovo, obraceče názorů a postojů, kterého zbožňujete. No tom jsem se pobavil, opravdu.;-D

4 6
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1565x
Důchodce, snažící se udělat pro rodinu sc je v jeho silách a možnostech,ale zabývající se také stavem společnosti se snahou podpořit síly o zkvalitnění života občanů v ČR.

Seznam rubrik