Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I21v12a49n 12M78a90r28e12k

1. 9. 2013 10:55

Též jsem pro a navrhuji částku "obětovanou" pro prachaté penzisty raději rozdělit a přičíst  k zlatým padákům potažmo na vylepšení "trafik" nešťastných poslanců kteří bohužel museli opustit své bídně placené posty a nestihli se do dalekého budoucna slušně finančně zabezpečit ! ! ! 8-o ;-( Rv

9 1
možnosti
KL

chápu že by vám více vyhovovalo razantnější zvýšení za cenu většího zadlužení, protože až to zkrachuje tak už tady pravděpodobně nebudete. mně by se zase líbil zákaz financování státního rozpočtu prostřednictvím dluhů.

6 1
možnosti
PK

Jestliže se podstatněji nezvýší výkonnost ekonomiky a nepřitečou zdroje do rozpočtu - tak při nárůstu důchodců a předdůchodců se nějaké podstatné zvýšení penzí nebude konat. Navíc zažíváme dost citelný nárůst cen základních potřeb - tu mléko, tam maso, brambory taky nebudou nic moc atd. Samozřejmě jsou důchodci co se válí u moře víckrát ročně, ale trend u masy bude negativní. Bohužel. Něco by pomohlo zmenšení úniků - tak jak bratr Kalousek prásknul Vondru s Promopro ale to všechno je málo a pozdě.

3 2
možnosti
DK

Nejvíc mi na tom ovšem vadí, že to bude ještě i další rok....a títmto pokusem okradli 2 miliony lidí, protože už jim to nikdy nevrátí. A pro útěchu sděluji těm mladým, že tak by dopadl i druhý pilíř....lumpové....protože Nečas....Kalousek a jim podobní budou mít důchody jedna báseň...bez tříleté pauzy omezené valorizace.!!!!!!

4 5
možnosti
JF

J25a82n 25F13r37o63l74í72k

31. 8. 2013 22:38

Je tu ještě taková drobnost, kterou asi příjemci důchodů nebudou chtít slyšet. V ČR je nyní 2 863034 důchodců, ale jen něco přes 600 tisíc zaměstnanců, kteří něco produkují co lze reálně prodat (tedy bez policajtů, lampasáků, úředníků a taky zam. služeb). Takže těch pár lidí co tady vytváří hodnoty už těžko uživí tu tlupu úředníků a dav důchodců. Ještě pár roků můžeme žít na dluh. Až dosáhneme španělských nebo řeckých poměrů bude ještě hůř.

P.S. zatím jsem neviděl důchodce, který umřel hladem.

7 9
možnosti
ZB

Vy jste to nějak nepochopil, máte jásat a s vděčnosti volit pana ministra v demisi. Snad už jste pochopil, že je úplně jedno, kdo je ve vládě. Na razantní zvýšení důchodů nejsou a už nikdy nebudou peníze.

11 0
možnosti
AF

Hlavně, že jsou peníze na zvyšování dávek přičmoudlíkům.

18 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1565x
Důchodce, snažící se udělat pro rodinu sc je v jeho silách a možnostech,ale zabývající se také stavem společnosti se snahou podpořit síly o zkvalitnění života občanů v ČR.

Seznam rubrik