Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Na to, jak se u nas lide vzdy napracovali az nadreli, v zamestnani i doma, kolik deti zazilo vstavani v 5 hod. rano s matkami jdoucimi do prace ve fabrice, jaka byla u nas zamestnanost, kam spousta teto prace prisla, se opravdu nemame nijak moc dobre.

Je spousta daleko linejsich narodu, ktere jsou daleko pred nami.

Nakonec, bohatstvi neni jenom v jeho absolutni vysi jako v tom, co mu bylo z vlastniho zivota obetovano. To by mel pan kardinal vedet predevsim. Kdyz uz jsou ty veci nad pozemske statky. Tedy v podstate karmozni clanek.

2 0
možnosti
HM

v porovnání s jinými zeměmi v nezaměstnanosti patříme k těm státům,kde jsou na tom nejlépe  ..  klasika ..ovce píše blog ;-D

4 1
možnosti
MS

A vůl jej kritizuje:-)[>-]

1 1
možnosti
Foto

J59a90k40u70b 81R64o74t39h

3. 9. 2013 16:53

Tak nějak mi připomínáte jednoho známého. Ten neustále mrmlá, jaká je doba blbá, jak se má mizerně a že tehdá (před 89) bylo líp. V garáži má tři Harleye. Hmmmm. :-/

9 1
možnosti
AN

Já zas znám jednoho známého, který pořád mrmlá, jaká je doba blbá, jak se má mizerně....... a nemá ani jednoho Harleye:-) Ty řeči, že jeden můj známý má tři Harleye nebo pět Mercedesů, nebo, že lidi mají plné nákupní košíky, tak ty vždy pobaví.

1 0
možnosti
PG

No nevim, vy se opet radite mezi ty, kteri si mysli, jak se ostatni maji. Pane autore, odpovezte si sam za sebe (ne za ostatni), jak vy osobne se mate, zda se mate dobre, ci spatne a proc se tak mate. To by nas mozna zajimalo vice, nez nejaky statisticky cisla, ktera nerikaji vubec nic.

6 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1565x
Důchodce, snažící se udělat pro rodinu sc je v jeho silách a možnostech,ale zabývající se také stavem společnosti se snahou podpořit síly o zkvalitnění života občanů v ČR.

Seznam rubrik